lørdag 25. januar 2014

Kjøres på nytt nå

I skrivende stund har Drammen kjørt ferdig sporene på Spiralen-Hvalsdammen-Landfalltjern-Tverken-Skimtrunden. Nedre Eiker er i gang fra Ulevann, ned mot Marivann. Løypene i Eikseterområdet skal kjøres i dag, i følge lier-ski.com

Så vidt meg bekjent så er ikke Kamstrupen kjørt de siste dagene. Dette er en løype som ikke følger skogsbilveier, og her er det mange plasser (særlig i de bratte kneikene) for lite snø foreløpig.

-7 grader og lett snøvær. Det er løst mange plasser pga den lette nysnøen, men generelt er det fine forhold. Blå swix, finslipte ski og LF6 glider fungerer bra.

God helg og god tur!

6 kommentarer:

Anonym sa...

De kjørte opp storsteinsfjellrunden i formiddag også, selv om det ikke vises på skisporet.no.

Blå ekstra satt godt i dag.

Runar B sa...

Kan ikke skjønne at de kjører fra ulevann til marivann da den veien fra solbergvann er brøytet pga tømmertransport ut januar og kanskje litt til. Det er ihvertfall ikke nok snø til å sette spor der. Skrev epost til nedre eiker kommune og fikk som svar at det var privat vei de fikk "låne" til skiløyper men nå skulle den altså brukes til tømmertransport.
Har noen vært der siste dagene og sett om de kanskje er ferdig med jobben?

Anonym sa...

Har gått opp fra Vrangen til Ulevann var brøytet men det
Ligget nok snø, ingen problem og gå der. Synes derimot
Det er merkelig at Drammen ikke har kjørt Kamstrupen
Eller har de kjøpt så stor maskin at de må ha over 1,5m
Med snø for og bruke den? Isåfall må det være en generaltabbe. Eiker hadde kjørt fortsettelsen på Kamstrupen og laget topp forhold.

Bjørn

Gunnar Schei sa...

drammen sin del av Kamstrupen går ikke i skogsbilveinettet. HEr er underlaget mye mer ujevnt enn i skogsbilveiene i Nedre Eiker (fra Smalvrangen til Solbergvann).

Tipper Kamstrupen blir kjørt igjen til uka, siden det hele tiden faller snø.

Anonym sa...

Fra Gladbakk krysset til Smalvrangen har aldri jeg sett
Noe skogsbilvei? Men Eiker har klart og lage fine forhold
Der også?

Bjørn

Gunnar Schei sa...

joda, men feks i utforkjøringene (de bratte) - der vil det være skummelt nå. Selv på flate skimtrunden stikker det opp litt underskog og barmark, tenk hvordan det blir i de utsatte delene av Kamstrupen?

Når det er sagt, det er litt ulike filosofi mellom kommunene på når og hvor de kjører. Hadde man satt en såle veldig tidlig (så tidlig som mulig) skal du ikke se bortifra at Kamstrupen hadde vært farbar nå.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk