onsdag 8. januar 2014

Bedre forhold på Martinsløkka

I dag har de lagt på litt mer snø i løypene på Martinsløkka, slik at det jevnt over er gode forhold. Klisterføre, universalklister. Rode multigrade klister anbefales.

For de som ikke vet hvor Martinsløkka er, så er det bare å kjøre mot Eiksetra. Ca 500 m før Eiksetra er det en plass til å parkere langs veien. Martinsløkka ligger der løypene fra Eggevollen går forbi Garsjø på vei til Eiksetra.

Hvis du ikke vet hvor Eiksetra er, så kjør til Lierbyen og følge Vestsideveien forbi Egge. Etter Egge er det en vei opp til venstre (følg skilt) som fører til Eggevollen (ca 3 km), Eiksetra (ca 5km) og Solvang (ca 6km). Martinsløkka ligger altså ca 4,5 km fra Vestsideveien.

3 kommentarer:

Espen sa...

Kart finner du som vanlig på http://www.turkompisen.no

Dagis sa...

Lier skriver i dag at de har preppa til Svarthavna, noen som har vært og testet? Og: de skriver at det er lite snø mellom Eiksetra og Svarthavna, betyr det at det ikke er preppa over Garsjø? Forresten utrolig bra hvis de får til greie forhold på dette underlaget...

Anonym sa...

Er det noen som vet hvordan forholdene er fra Kanada til Nykjua nå?

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk