tirsdag 20. desember 2022

Varmere i høyden

Det beveger seg varmere luftlag oppe i høyden, mens nede i dalene og i groper og søkk i terrenget er det kaldere. Det betyr at det er plussgarder på Tverråsen nå, mens det er minus nede på Eiksetra, feks. I tillegg er det litt yr i lufta, så det er litt krevende skiforhold.

Det er kjørt i Eikseterområdet, jeg skal ut en tur i ettermiddag og kommer tilbake med en mer detaljert førerapport seinere i dag

Oppdatering: Regnvær og silverklister gjelder i kveld

1 kommentar:

Anonym sa...

Dessverre har ikke drammen giddet å kjøre opp noen av løypene fra landfalltjern. Her er det fem cm nysnø fra siste snøfall med et relativt solid islag på etter regnværet. Som vanlig har Liers løypekjører på den annen side ikke lunsjpause hele tida, og har laget gode spor på Tverråsen og rundt Tjuvtjern til Skimten. Feller var bra allrounder i dag, kunne smurt på Tverråsen kanskje klistervariant sølv, så noen som sleit med å smøre riktig der.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk