tirsdag 27. desember 2022

Det meste er kjørt i dag

Det kom snø i natt etter alt regnværet, og det ble satt en rekke spor tirsdag. Drammen kjørte fra Spiralen og opp til Skimten samt Kamstrupen, Lier kjørte alt i Eikseterområdet, inkl Tverråsen og Storsteinsfjell. Det ble også kjørt fra Ulevann og ned til Vrangen og Marimyr. Det ble også kjørt i løypene fra Mifhytta, Bremsarunden og Katthusdalen. Så vi har mange muligheter.

Snøen er litt grov i lavere områder og finere oppe i høyden. I dag var det flere skismøringer som kunne fungere, feks Rode Multigrade (violet) og Swix VR45. I lavere områder er dte også flere som gikk på silverklister fordi snøen var grovkornet og/ eller blanding av finere og grovere korn.

Det er melddt omskiftelig vær de neste dagene, med påfyll av snø på torsdag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Forsøkte vr45 i dag kamstrup og litt innover veien mot solbergvann men det glapp for mye pga mye oppharva småis i sporene, dette var dagen felleskiene ville gitt godt resultat.Isen over Vrangen og løken er nå stedvis prega av litt overvann men en kommer over uten å måtte skrape noesærlig is av skiene etterpå. Tverrås og skimtrundene var ikke kjørt i dag men helt greie, feller hadde vært bra her også. Kommer mer nedbør de nærmeste dagene i form av regn/sludd/snø...skikkelig kaosvinter men i det minste har vi snø nok til å få gått.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk