mandag 26. desember 2022

Få oppdateringer

Hei alle! Det har kommet snø og det har regnet, men det har ikke vært satt nye spor, noe som overrasker meg litt. Jeg har vært på ski, men det har ikke vært nykjørte spor, og det har vært få folk ute i skogen. Men det har vært fine forhold, også etter snøværet. Men det trengs en ny løypekjøring før vi får gode forhold igjen overalt.

Det er meldt snø i kveld, kaldere være i morgen, og mer snø på onsdag. Jeg vil tro at det vil bli satt mange nye spor i morgen.

1 kommentar:

Anonym sa...

ikke rette stedet å spørre for raskt svar dette men, veien opp til landfalltjern skal være strødd men har noen vært der nå? Alt var jo klink is igår på alle veier og det er jo bratt..

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk