onsdag 13. desember 2017

Vi får se hvor mye som kommer...

Det er lett snøvær nå, og meldt noen cm i dag og i morgen. Vi satser på at det kommer litt, slik at flere av løypene kan kjøres i morgen og fredag. Det er ikke så mye som skal til nå, det ligger en ganske god såle der hvor de har kjørt tidligere.

Hittil i dag har det ikke vært satt nye spor, annet enn på skistadion på Konnerud.

2 kommentarer:

Runar sa...

Forsøkte en kort tur i efta fra Gamledammen(tok aronheisen opp) og inn Langemyr-Tverken-Skimtvann. Det er føre for de med god kontroll på både skiene og nervene da det er en del stein/grus og isflater som er skjult under 3cm nysnø. De gode gamle skiene mine som er tiltenkt den her type føre fikk en god grov grunnslip. Ikke like god som den B.Myhre utfører, men den var jo gratis da.
Smøring: Blå

Haflan sa...

Kanada fikk akkurat det dekket vi trengte i går. Spent på om de pakker de 5cm som kom. I går kveld var det trått.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk