fredag 15. desember 2017

Trenger litt mer snø

De få cm med nysnø som har kommet hjelper litt, men ikke nok. Vi trenger nok minst 10 cm til før det blir bra i marka.

Men det finnes muligheter med noen nye spor:
- Kunstsnøen på Martinsløkka og Konnerud skistadion
- Opp til Svarthamna (enklest å gå over Garsjø)
- Det er kjørt Andorsrud-Katthusdalen, men jeg vet ikke hvordan forholdene er

-4 grader og blå extra-føre.

3 kommentarer:

Runar sa...

Vært Tverråsrunden nå, fra Tverkensida. Så ut til at Drammen har kjørt til Tverken med kun belter og ikke sporesetting, merkelig valg, det ville vært bedre å bare la det være som det var da det fungerte ok å gå på ski der. Jeg tok ned Bolstadveine og den er grei. Tverråsrunden er også greit for turgåing, isen på Tjuvtjernet er trygg.

Runar sa...

Tillegg til ovenstående: Jeg så kun den lille delen av Tverkenveien oppmot Tverken, om det er kjørt spor nedenfor der retning Landfalltjern vet jeg ikke. Noen andre kan kanskje informere oss om det?

Runar sa...

Den lille nysnøen som kom har gjort godt for føret. Har vært rundt Tverråsen og Løken-Vrangen-Kamstrup, best forhold på åsen. Vis litt forsiktighet i driterbakkene og andre utforkjøringer ellers ok forhold. Best om de ikke kjører opp løypene nå pga tynt nysnølag.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk