torsdag 21. desember 2017

Kjempeforhold fra Kanada!

Det har vært litt stille de siste dagene, mildvær i høyden og generelt akkurat litt for lite snø. men det finnes lyspunkter. Lier har i dag kjørt løypene fra Kanada og helt over til Eiksetra. Dette er det som ligger ute på lier-ski.no:

"Drømmeforhold Nykjua - Saga. har i dag preppa Th.Haug traseen fra Saga til Eiksetra, jevnt over ganske bra forhold. Det dårligste partier er langs Lelangen, her anbefales det å gå over isen i stedet. Vær forsiktig i utforkjøringene."

Det er også fine forhold på Martinsløkka og Konnerud skistadion.

Ellers, se i kommentarfeltet. Runar er ute nærmest daglig og gir oss veldig bra detaljer. Takk skal du ha Runar :)

5 kommentarer:

Håkon sa...

Gikk noen runder på Spiralen og rundt Hvalsdammen i 18-tida i dag. Tørr snø og fine forhold. Sporene holder bra, selv om det ikke er kjørt på noen dager. Nok snø stort sett hele veien, så vel bare litt grus ett sted.

Lars Erik sa...

Gikk Kamstrupen i formiddag, greit nok tross litt is og ruklete spor. Fikk tidlig julepresang ved Smalvrangen, Nedre Eiker hadde nettopp kjørt stor maskin og satt lekre spor opp til Solbergvann. Ikke spor videre til Fleskehiken, men derfra til Ulevann var det flott. Kjørt til Korpetjern også.
Lars Erik

Runar sa...

Kamstrup var ikke det store i dag, isete i sporet og veldig tynt med snø med yse som stikker opp - steiner og kvist. løypa videre fra Smalvrangen og opp til Solbervannet var grei,vekslende relativt tørr snø og isete spor der også. Satt kun ett spor så en kan skøyte på sia. Gikk ikke over til Ulevann pga dårlig løype, men retur ned til løken-vrangen, fint å stake der nå, isete spor så der må en ha klister om skal sparke fra. Over til Svarthavna fra Vrangen var sånn ymse den også, ok spor å løpe i på Svarhavnsveien da, men en må sørge for noe under skia som gir godt feste. Nå er det påkrevd med mer snø for å få noe ut av skituren ihvertfall i de nevnte løyper. Fryser det på nå blir det hardt.

Aud sa...

I Kanada var det hardt i sporet i dag, ikke kjørt løyper etter mildværet og nå har det fryst på

Runar sa...

Gått opp Aron med fjellski med feller. Klink ishardt opp der og i løypene innover, egner seg kun for fottur med brodder, men ganske bra i terrenget i marka for de som også trives utenfor løypene.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk