mandag 25. desember 2017

Fine forhold noen steder

God jul til alle skivenner!
Det er i dag kjørt nye spor i hele området fra Kanada til Saga. Her er det veldig fine forhold og det anbefales!
Det er også kjørt på Martinsløkka og Konnerud skistadion. Her er det også fine forhold på kunstsnø.

Der er -1 grad på Eikseterområdet men noe varmere i høyden. Jeg ville valgt et klister som håndterer blandingssnø. Feks kx 40s

5 kommentarer:

Runar sa...

Bare å håpe på at det som kommer fra oven i morgen blir som snø. Ser ut til uten at jeg stoler helt på det at det blir snø torsdag og fredag også, da i flere kuldegrader:-)
Koste meg på heiene inn mot Marivann utafor løyper i dag, bra forhold i terrenget for fjellski.

Runar sa...

Det var ikke kjørt Skimtrunden idag, en kan lure litt på prioriteringene når drammen kjører til Skimtvarden men ikke tar med Skimtrunden selv om det er mer enn nok snø der oppe nå. Lier hadde heller ikke tatt Hverken opp til Skimten eller Tverråsrunden. Kjære løypekjørere, det er romjul og mange vil ut men idag fikk de kun tur-retur Skimtvarden. Kamstrup hadde de heller ikke tatt idag.

Martin Ø sa...

Var ute i går (26/12), gikk fra toppen av skisenteret (eneste i.l.a. dagen). Gikk så opp til skimten og ned og rundt tveråsen, så ble det brøyting over tjuvtjern hjem igjen. Det var lite som var kjørt opp, men det som absolutt bør prioriteres er å kjøre opp en link mellom Lier og Drammen...faktisk hadde det hjulpet om de bare hadde kjørt uten sporsetting - er man litt uheldig kan man fort bli "fanget" på den ene eller den andre siden, noe å tenke på når det blir fort mørkt, det snør og snittfarta er godt under 10km/t... Gikk på rubbeski og det var helt kanon i høyden (fallende nysnø..). Er nok finere neste dagene :)

Bendik KØ sa...

I dag må det kjøres fra Drammen til Skimten og helst også Skimtrunden, det er masse snø! Ser at maskinene er stoppet og at det ikke er kjørt opp til Tverken. Finnemarka/Drammensmarka er et fantastisk sted for langrenn, men Drammen Kommune må prioritere å kjøre mer av løypenettet.

Runar sa...

Enig Bendik, det er litt vanskelig å forstå prioriteringene deres iblant. Jeg var ved Skimten igår og der er det rikelig med snø men de hadde kun kjørt turretur varden og mange var skuffet over det. De har heller ikke kjørt noen såle på Goliaten-Tverken traseen fra Marimyr ved Marivann. Den burde ha blitt grunnpreppet for å få en såle, selv om den trenger litt mer snø enn de andre traseene så kunne de tatt den med scooter slik Nedre Eiker gjør når det er for lite snø til stor maskin. Drammen kommune er tross alt stor med mange skiinteresserte innbyggere så innsatsen burde være deretter.
Lier har mye de skal rekke over og gjør stort set en veldig god jobb, håper de grunnprepper Storsteinsfjell idag, men på lier-ski.com er den ikke markert for kjøring faktisk...

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk