søndag 17. desember 2017

Snø i går - spor i dag

I går kom det noen cm snø, og i dag har det blitt kjørt opp flere steder:
- De fleste løyper på Konnerud. Her varierer forholdene, men mange stder veldig bra. Pass på i utforkjøringer.
- Landfalltjern-Hvalsdammen
- Opp til Tverken

Det er ganske kaldt i groper og søkk, men litt varmere andre stder, det varierer mellom -5 og -15, så jeg ville gått for klassisk blå swix i dag folkens.

5 kommentarer:

Runar sa...

Femte skitur-dagen på rad for meg. Aldeles nydelig over vanna idag, Marivann-vrangen-Løken. Det er faktisk fullt brukbart nå med et par ikke for fine ski. Folk flest er nok mer kresne på føret for det er relativt få i løypene, tror knapt to personer hadde gått Kamstrup i dag. Men greit nok, mindre stress og mer plass for oss andre:-)

Anonym sa...

Vi gikk fra Andorsrud søndag ettermiddag. Egentlig ganske fint om man ikke er kresen. "Gammeldagse" skiløyper. Scooterkjørt og en del kvist. Tror man møter trikkeskinner bortafor Heia, men så langt kom ikke vi i dag. For kaldt for de minste...

Anonym sa...

Kan melde om ganske gode forhold på skogsbilveiene i Kjekstadmarka også. Gikk fra Gjellebæk (?) og innover i dag tidlig. Et par steder angra jeg på de beste skia, men fine forhold 90% av tida.

Runar sa...

Lier har kjørt svarthavnsområdet og over isen på vrangen-løken i efta,samt opp til skimten. Har dessverre da blitt hardt i de løypene fordi det var lite nysnø, jeg mener og har nevnt tidligere at de burde latt være da det var bra som det var med ett lite dryss tørrsnø og man kunne gå med blå voks. Kamstrup var fortsatt helt grei i dag, likeså isen over de nevnte vann samt tjuvtjern. løypa på tverråsen er fortsatt "manuellt" oppgått. Blir mildt i morgen, får se hur det går..

Runar sa...

Nettop vært på en flott tur opp aron inn kamstrup,over marivann og vrangen-løken,solvang og tverråsrunden. Det er mildt i høyden og det lille gode føret som var er borte nå, spesiellt i høyden på tverråsen. Det beste føret idag var på vrangen-løken og de andre lavereliggende områdene pga at kulda hølder seg der nede. På tverråsen har det smeltet mye bare fra igår kveld. Jeg brukte feller, kameraten gikk med swix v60 og det holdt visst ganske bra hele veien. Feller var suverent i dag, men vi har hatt bedre glid ja..

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk