mandag 4. desember 2017

Ikke bruk nye ski!

Hei folkens! Forholdene er ok mange steder i marka, men få spor kjørt i dag (med unntak av Martinsløkka og Konnerud skistadion).

Merk at det ikke er MYE snø i skogen, og det kan stikke opp pinner, stein og grus mange plasser. Jeg vil ikke anbefale å bruke nye ski slik det er nå - finn fram et par du ikke er så redd for.

Nå er ca litt varmere enn 0 grader, men fremdeles relativt tørr snø, så da går det med VR55 eller tilsvarende festevoks.

3 kommentarer:

Runar sa...

Gått inn Kamstrup til Marimyr-Vrangenveien-Solbergvann-Ulevann-ledningen-Langvann-Svarthavn-over Vrangen(!) og Kamstrup tilbake til Aron.
Fortsatt helt greit inn til Marimyr hvorfra det ikke er sporsatt men scooterkjørt til Ulevann. Greie spor i begge retninger på Vrangenveien, mindre greie fra Solbergvann. Fra Ulevann hadde noen med terrengbil kjørt istykker løypene rundt hele Vrangla til Langvann og litt inn retning Langvann fra p plassen. Det var ikke føre til å løpe raskt på, litt stein her og der, vannsig. Finfine løyper i Svarthavna og over til Vrangen, scooterkjørt i alle retninger over vannet med sporsetting, ser trygt ut og isen holdt meg. Bra å stake i de løypene som tips for de som vil trene på det.
Smøretips: feller :-)

Bent Luther sa...

Tror på felleski nå ja. Det har jeg heldigvis. Fått rapport om at noen har vært ute i kveld i fine løyper men med null feste. Så det er nok vrient å finne rett smøring under rådende forhold

Runar sa...

Rimelig gode forhold og spor Landfalltjern-Tverken-bolstadveien i dag, nykjørt om formiddagen. Langemyra går også,så kan en få en treningsrunde der. Har flydd noen runder der nå. Kram-våt nysnø-føre.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk