onsdag 27. mars 2013

Strålende "by"-påske i marka

For de av oss som er igjen i byen - og skal vi tro statistikkene så er det de fleste - så ligger marka åpen med strålende vær og flotte forhold. Lier og Drammen har kjørt så og si alle løyper de siste 2 dagene, og her er det fine forhold til tross for litt varierende temperaturer.

I dag starter påskeferien for alvor, så jeg forventer at alle kommunene kjører sporene på nytt i dag. Jeg kommer tilbake med oppdateringer utover dagen. Drammen er i gang.r

Oppdatering kl 10: På morgenen har Lier kjørt løypene i Eikseterområdet, inklusive Tverrårunden og Storsteinsfjell, men foreløpig ikke til Svarthamna. Drammen har kjørt hovedløypenettet nord for Landfalltjern, både Kamstrupen og Skimtrunden. Nedre Eiker er i skrivende stund i gang på Ulevann etter å ha kjørt Kamstrupen til Marimyr og Marivannsrunden. Modum er i gang i området Engersetra-Nygårdshøgda.

Akkurat nå varierer det fra ca -1 til ca -5. Jeg ville derfor lagt et par lag VR45 i bånn ,og deretter Rode violet multigrade oppå. Et alternativ er VR50. Husk grunnvoks i bånn (smeltes inn)

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk