lørdag 9. mars 2013

Nysnø og tørrvoksføre?

Nå faller nysnøen igjen, som meldt, og føret endrer seg. Akkurat nå, som løypene ikke er kjørt på nytt, og hvor det legger seg litt nysnø i sporene, vil det ikke vært gunstig å ha klister i bånn. Akkurat nå anbefaler jeg grunnvoks som smeltes inn og avkjøles, og deretter VR40 blå swix. V40 blå extra er også et alternativ. Det er ca -6 grader.

Kun Øvre Eiker har kjørt nye spor i dag, opp mot Snaukollen. Her vil ny og gammel snø blandes, så det er noe mer fornuftig å bruke klister, feks Rode silver, som takler blandingsføre godt.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk