fredag 29. mars 2013

Drammen har kjørt alle løyper på nytt

I går kveld kjørte Drammen alle løypene på nytt, så nå er det flotte tørrsnø-forhold i hele marka. Alle spor og nedfarter er kjørt, med unntak av løypene ved Hvalsdammen og fra Pantegutten til Tverken (de andre ankomstene til Tverken er kjørt)

Smøretipset er det samme som tidligere. Et par lag VR45 i bånn (selvsagt grunnvoks først) og så 3-4 tynne lag Rode violet Multigrade på toppen.

1 kommentar:

roger sa...

var en tur fra darbu hallhytta-ormåsen alt var kjørt her! trikkeskinner..tape-grip fungerer også greit nå..legges på i samme lengde festesone som klister..her for du meget godt feste..lite tips stryk et tynt lag med dagens festevoks på toppen..gir bedre gli...

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk