torsdag 16. februar 2012

Mange nye spor, og utfordrende å smøre

Drammen har kjørt nesten alle spor, Lier har kjørt fra Eiksetra via Saga til Nykjua og Kanada. Modum har kjørt alt i området på Breili, samt Kluftetangene til Sponevollen. Nedre Eiker har kjørt fra Ulevannsområdet via Vrangen og Marivann helt ned til turheisen.

Det er varmt i høyden, ca +3 grader, men kaldere i lavere områder, og i groper, søkk og daler. I de kaldere områdene til VR55/60 fungere bra, helt opp mot +2 grader. Blir det varmere enn dette, slik det er på Skimten nå, er det litt vanskelig å få feste med voks. Man kan prøve klistervoks, men hvis mildværet forsetter bør nok klisteret fram allerede i morgen, i hvert fall som underlag.

I kveld blir det nok noe kaldere igjen, så da vil VR60 fungere.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Får prøve zeroskia, da kanskje...

Anonym sa...

Perfekt med Rex-tape i dag når bøsset var borte. Kuzmin + og rett rill 0,5 og Rex juletre-rill fungerte meget bra på glid.

Arve sa...

Huff...skal gå Montebelloen lørdag, og ser ikke frem til klisterføre og regnevær! Følger med for gode smøretips til dette Gunnar!

Anonym sa...

VR65 fungerte fint fra Eggevollen til Svarthamna i går. Det var -3 på Eggevollen i 16-tiden, men varm varm fønvind ved Eiksetra og flere plussgrader. Likevel flotte forhold!

daljaa65 sa...

http://www.youtube.com/watch?v=hAdnx2cldBM&context=C3d155f2ADOEgsToPDskLdNxm21I_rygVNh1zZAJCK

Kanada i går

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk