fredag 3. februar 2012

Hele marka er kjørt i dag

vel, kanskje ikke absolutt alt, men hele Hauern-traseen er kjørt i dag. I tillegg på Hestås og Hovlandsfjell, og Engersetra-Nygårdshøgda-Dypingen-Sandungene i Modums teig.

Nedre Eiker har kjørt alt av køyper med utgangspunkt i Ulevann, bortsett fra Marimyr og ned til Aron/Solbergelva. Drammen har kjørt Hauern-traseen men også det øvrige løypenettet.

Så skogene ligger åpne for alle som våger seg ut i kulda. For smøretips, se det som står om Hauern, det samme gjelder i dag (fredag) og i morgen (lørdag) om værvarselet slår til.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk