lørdag 11. februar 2012

fine forhold i hele marka!

Det er ikke satt nye spor i Finnemarka i dag, men det meste ble kjørt i går (se innlegg fra i går). På Konnerud er det satt noen helt ferske spor, i løypenettet rundt Mif-hytta og på Stadion.

Det er nå ca -4 grader i skogen, og stigende temp. Jeg anbefaler i dag derfor Rode multigrade (violet multigrade), denne smøringen har et bredt spenn og fungerer opp mot -0,5, og ned til i hvert fall -5. Swix VR45 er også et godt alternativ i dag, det samme gjelder Vauhti -1 - -6.

God tur!

3 kommentarer:

Torleif sa...

Gikk i dag Olsrud P - MIF-hytta - Dammyr - Krambudalen - Rundt Sirikjerke (langs veien) - Nedbergdammane - Olsrud P.

Dagens irritasjon / overraskelse / idioti var som følger:
Fra dammyr - og rundt Sirikirke, (en løype som forøvrig ikke er å finne på skisporet.no, men som har blitt kjørt av Nedre Eiker i vinter) var løypa ødelagt av en traktor.
Jeg tenkte greit nok, det er tross alt egentlig en skogsbilvei. Kom så inn til Øvre Fisketretjenn, hvor løypa tar av skogsbilveien og innover i skogen igjen, akkurat her stod traktoren.
Litt lenger inn i løypa mot nedbergdammane stod det 2 stk 4-hjulstrekkere midt i løypa, hvorav den ene tydeligvis hadde satt seg fast og 4-5 gutter på rundt 20 jobba med spader og dytting for å få den løs. MIDT i skiløypa, MIDT inni skauen!!
Er det mulig å være så dum??

Skispor blir jo tross alt ikke kjørt opp for at man skal kjøre rundt med en Pajero i dem.....

Eirik sa...

Omtrent som disse??
http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article1765960.ece?index=20

Torleif sa...

Ja, veldig likt faktisk. Til og med Pajero'n så lik ut :)

Her er det snakk om at de har kjørt mange mange km i skiløypa før de til slutt satt seg fast, se kart:

http://g.co/maps/azj28

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk