mandag 20. februar 2012

Løypemskinene ruller i Drammen

Drammen har på morgenen kjørt Skimtrunden og opp til Tverken fra Sparavollen. Jeg regner med at resten av hovedløypenettet kjøres på formiddagen.

Det er nå -1 grad på garsjø, -2 på Skimten. Det er meldt å sklle holde seg slik utover dagen, muligens kommer dte et snødryss i dag. Det er fremdeles tørrføre, selv om snøen er noe omdannet. Jeg vil derfor anbefale grunnvoks i bånn, som smeltes inn (alternativt isklister i bånn, svært svært tynt lag som smeltes inn), og så en nullvoks oppå der (Rode Violet/Zero eller VR55), med et tynt lag Rode multigrade eller VR50 på toppen.

OBS: Der hvor det ikke er kjørt på nytt i dag eller i går, er det veldig harde spor, anbefales ikke å gå her. I så fall må dere bruke isklister.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Noen som vet om de har kjørt i Strømsåsen i dag?

Per Olav Horne sa...

Brukte Skigo HF rød i går med godt føre. Skal skaffe meg en Skigo HF gul også for å ha litt mykere smøring ved høyere temp.

Anonym sa...

ltutureNå bør Lier huske på at de har spor å preppe i tillegg til Eiksetra.. Undersrud er nedslitt og har mer skog i sporene enn på trærne. På søndag var parkeringsplassen full og sporene ...ikke bra.

IL ROS sa...

Lier fra Eggevollen var veldig bra i dag, men isete og hardt fra Svarthamna og over til Langvann og Glitre.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk