fredag 24. februar 2012

alt klart for en vårlig skihelg!

Hei, da er det helg igjen, og mange muligheter for en skitur, selv om det er som å være i april - ikke februar - akkurat nå.

I dag har det blitt kjørt nye spor i hele marka: Lier har kjørt alt i Eikseterområdet, samt over til Lelangen, Saga, Nykjua og Kanada. Drammen har kjørt alle sine løyper, også nedfartene, men ikke ned til turheisen.

Modum har kjørt alle løyper i området Engersetra-Nygårdshøgda-Dypingen-Sandungene. NEdre Eiker har kjørt på Årbogen, fra Ulevann til Marimyr via Vrangen.

Smøretips: Det er flotte skiforhold, påskeføre som det kalles, med varme dager og kuldegrader om natta. Bruk isklister i bånn, tynt lag som smeltes inn, deretter universalklister oppå. Ikke legg for tjukt på folkens, moderasjon er en kunst her, ellers vil det slites av og legge seg i glidsonen. Bruk LF10 glider også, den leder vannet vekk.

1 kommentar:

Trond sa...

Gikk akkurat(17-18) Tverråsen, Skimten, Garsjø på universalklister. Det iste og ble fryktelig glatt. Sporene er stedvis veldig isete. Mulig rent isklister som er tingen nå?

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk