torsdag 3. mars 2011

rask oppdatering for vinterferierende skiløpere

I dag kjører Drammen rundene på Skimten, Tverråsen og Kamstrupen-Marimyr, samt de mest brukte sporene i lysløypa på Spiralen.

Lier kjørte i går alt av spor i Kanada-Nykjua området.

Det er nå plussgrader i høyden, tempen har steget jevnt siden i går kveld. Foreløpig vil jeg anbefale at dere holder dere unna klisteret, men det er mulig at det vil være nødvendig i morra.

I dag vil jeg anbefale grunnvoks i bånn, VR55/60 på toppen. CH/LF8 glider.

Oppdatering kl 12: I lavereliggende områder er det fremdeles rundt 0, men jeg ser at det er langt varmere i høyden pga solpåvirkning (tåke i dalen). Tar gjerne i mot kommentarer på smøretips fra folk som har vært feks på Skimten

6 kommentarer:

Anonym sa...

Noen her som vet noe om løypeforhold Fallet-Breili?

Reidar

Gunnar Schei sa...

beklager, den er ukjent, men jeg regner med at det er kjørt siden det er vinterferie. men jeg vet ikke sikkert

Anonym sa...

Gikk fra Landfall til Tverken idag, og det var isete i sporene og ganske oppkjørte spor. Tydeligvis vært mange på ski tidligere idag:) Prøvde med VR55, men det ble glatt uansett. Er det kun dette Rode Weiss som går eller må man på isklister?

Anonym sa...

Etter å ha slitt litt opp bakkene fra landfalltjern idag ettermiddag ble det 2 tjukke lag med VR65. Dette gikk det bra over Kamstrupen til Ulevann. Kanskje klister i bånn med tørrvoks over hadde vært bedre idag..

Anonym sa...

Starta fra landfallhytta med vr55 i går kveld, men det ble glatt pga. ishinna i sporet. La på ett lag vr50 på toppen, det satt helt suverent. Begynner å bli morro nedover igjen også, nå som man får skikkelig fart :-)

Anonym sa...

Jeg har brukt Start universal klister de tre siste dager. Det har vært helt suverent og kan anbefales.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk