fredag 4. mars 2011

fram med klisteret

Smøretips: Det har vært varmegrader og solpåvirkning i løypene nå, så nå er det på tida å ta fram kilsteret de fleste steder. Jeg anbefaler å legge et tynt lag isklister i bånn nå (meget tynt) og så enten legge en tynt lag silverklister oppå (feks Rode silver). Silver klisteret tåler litt finkorna snø også. Alternativet er å legge en myk voks opp klisteret, såkalt klister med sikring. I dag ville det vært VR60 på toppen som hadde fungert best.

I dag har Drammen kjørt hele løypenettet, og Nedre Eiker har kjørt fra Ulevann til Vrabgla og de aller fleste løypene inne på skauen, ned til Aron og nesten helt ned til Solbergelva via Marivann.

Modum har også kjørt på Breili, det var i går.

2 kommentarer:

Anonym sa...

...klister med dekning?
Forøvrig, takk for en veldig bra blogg!

Park sa...

Oppdatering for vinterferierende skiløpere i Drammensmarka var nesten ikke nødvendig! - For aldri har Drammen gjort seg så flid med løypeprepping før..!Og sjelden er det med ei uke sammenhengende soldager og behagelig temp.- Til stor glede for de mange som tok turen innover, spesielt på søndag.Vi smurte med voks av flere typer i området rundt null. Resultatet ble godt feste og virkelig god glid.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk