tirsdag 29. mars 2011

Nye spor i dag

Drammen er som vanlig svært ivrige, og har i dag kjørt hele løypenettet med unntak av Tverråsrunden (som ble kjørt i går) og Kamstrupen. Modum har kjørt fra Engesetra og runden ved Nygårdshøgda.

Smøretipsene er de samme som i går.

2 kommentarer:

Park sa...

Javisst kjørte Drammen Tverråsrunden i går! I tillegg rensket de greiner ol. langs flere løyper. Men at de ødela den fineste furua langs Tverråsrunden, er vanskelig å forstå...For de greinene var så absolutt ikke til hinder! Kanskje er det noe i at flere kaller Naturforvaltningen for Naaturfordervingen..? De er jo oså svært ivrige for flest mulig biler til Landfalltjern og Spiralen. Quo Vadis Miljøbyen Drammen?

Anonym sa...

Morsomt med sånne "løypevaktmester" kommentarer om hvor lei seg man kan bli når det er skåret av noen kvister på ei furu!Nei gled deg heller over de flotte løypene nå som det snart er barmark igjen.
Stor takk til Nedre Eiker for flotte løyper ved Ulevann!
Stig J.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk