torsdag 24. mars 2011

Nye spor i vårsola

Det er ganske varmt og klisterføre nå. Snøen er i ferd med å bli grov, og etter at kuldegradene kommer tilbake i morgen, vil det bli bedre forhold. Jeg bruker kun universalklister om dagen, sammen med glider. Nå som det er så varmt er det viktig å ha fluorglider, som er mye bedre på å lede vekk vann og skitt.

Drammen har i dag kjørt mesteparten av hovedløypenettet. Kun noen småløyper er ikke kjørt. Nedre Eiker har kjørt på Årbogen.

Modum har kjørt både fra Kluftetangene til Sponevollen og på Breiliflaka. Jeg er usikker på om Lier har kjørt noe i det siste, de meldte tidlgiere at de ikke ville kjøre mer nå som det er så varmt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Just kommet hjem fra en ,kanskje, siste tur til skimten for oss i år.
Rakk middag og solnedgang der oppe ,før vi raste ned på 'holkan'.Med 15 år gml ski og klister på boks , ble det en god økt for armene opp til toppen, og litt ømme knær etter v stil nedover.Egentlig fine spor med lite bøss i dag, men litt hardt etter at solen gikk ned.
Flott blogg som vi omtrent akkurat har kommet over. Gleder oss til nye ski og mer info til vinteren igjen.

Anette Hansen sa...

elivughoEr det slutt liksom? Planlegger tidlig jobbslutt i morgen og lang tur. Men tror nok på utgangspunkt Kanada.

Anonym sa...

Glemte å si at vi gikk fra Landfalltjern:
Noen bilder av sporet finner dere her.(12 siste)

http://www.facebook.com/album.php?aid=145651&id=557041581&l=0d48577929

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk