lørdag 12. mars 2011

Til Breili i dag?

Oppdatering søndag morgen: Drammen har kjørt nesten hele løypenettet på nytt i dag tidlig. De aller fleste av sporene er derfor åpne. Det er -4 grader nå, og overskya. Det er også meldt noe nedbør i dag. Men dette tilsier at Rode weiss er et trygt valg. Jeg ville ha lagt VR40 i bånn.

Lørdag: I dag kjøres det mye spor i Lier: Fra Eiksetra og alle løyper mot Kanada, via Saga og Nykjua, ut til Fallet og Djupbommen. I går ble alt av løyper i Eikseterområdet preparert, samt over til Skimten, Storsteinsfjell og Undersrud.

Det ble også kjørt fra Øverskogen til Breili i går, og tidligere i uka fra Modumsida, så i dag vil jeg anbefale en tur til Breiliflaka.

Det øvrige løypenettet i Finnemarka har blitt kjørt opp de siste par dagene - så alle muligheter ligger åpne :-)

På Konnerud og i Strømsåsen er også alt av løyper kjørt i dag tidlig og i går.

Det er noen minus (ca -4) på morgenen, og føre for VR45 eller Rode Weiss. Men sola varmer nå, og det er meldt en del varmere utover dagen, så ta med dere 0-smøring slik som Rode Multigrade og helst også VR55 som tåler litt på plussida. Husk å bruke grunnvoks som smeltes inn, siden det er litt slitasje i snøen nå.

2 kommentarer:

SVKE sa...

Drammensrennet går av stabelen i dag! Stor trafikk til Landfall og rundt DBK hytta.
Jeg gikk tidligere i dag. Rode Multigrade ble litt varmt (ising?) men Weiss funket bra. Hadde klister under, men det hadde ikke vært nødvendig. Utrolig tørt og fint ovenfor Tverken, men nede bør man smøre mykere, spesielt utover dagen.
Det var ikke satt spor ovenfor DBK hytta i dag, litt slitasje opp mot Tverken. Bra i høyden, men det har blåst i natt så en del snø i sporene på Storsteinsfjellrunden.

Jakob sa...

Måtte helt opp på VR70 i dag. Stedvis tørrsnø, men ellers svært vått. Holdt meg rundt Ballklubbhytta-Tverråsen-Tverken-Kamstrup

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk