torsdag 17. mars 2011

Flotte muligheter - ikke klister ennå

I dag kjører Drammen opp lysløypenettet på Spiralen og deretter inn til Tverken og rundene på Skimten og Tverråsen.

Lier kjørte i går så og si alt i Eikseterområdet.

Det er meget kaldt om morgenen nå, men det stiger en del utover dagen, og midt på dagen ligger tempen rundt 0 grader. I solhellinger kan det nok smelte litt nå.

Men dette innebærer at snøen fremdeles er finkorna, og at man kan gå på tørrvoks. Jeg anbefaler VR45 med VR 50 på toppen, eventuelt kun Rode multigrade. Anders Haverstad i Lier kommune anbefaler også grunnvoks i bånn pga slitasje, noe jeg støtter. :-)

1 kommentar:

SVKE sa...

Lørdag 19.03:
Fremdeles tørrt og fint på morgenen.
Rode Weiss funket bra i dag, fra Landfallhytta via Tverken, rundt Storsteinsfjellrunden og via Skimten tilbake.
En del snøfokk i sporene ved Storteinsfjell.

Et skår i gleden var at en tulling har skøytet fra Landfall via Tverken og opp til Skimten, og ødelagt sporene i begge retninger. Om du tulling leser dette, vennligst legg denne aktiviteten til et mer egnet sted, f.eks. baksiden av Spiralen eller Eggevollen/Eiksetra-området.

God tur!

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk