torsdag 16. desember 2010

Strømsåsen er kjørt igjen

Det har vært litt varierende forhold værmessig de siste dagene, og det er meldt en del snø de nærmeste dagene. Det har vært kjørt lite spor i Finnemarka, til tross for at det er behov for det, men det kommer nok snart med snøfallet.

I dag har alle spor i Strømsåsen blitt kjørt, her er det ganske bra forhold. Det er også kjørt via Konnerud skisatdion og forbindelsesløypa inn til Stegla.

Smøretips: Det er vesentlig kaldere enn tidligere på dagen. Lier-ski.com viser -9 grader på Eiksetra. Enkelt å smøre: Blå swix eller VR 40 fungerer utmerket.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk