onsdag 29. desember 2010

Masse nypreparerte spor i hele marka

Det er fin utfart i marka om dagen, til tross for litt varierende værforhold.

Drammen kjører i dag rundene på Skimten og Tverråsen. I går ble hele det øvrige løypenettet kjørt. Lier kjørte i går alle løyper fra Eggevollen til Svarthamna og Alvdal, videre til Storsteinsfjell og ned til Undersrud. I dag kjøres det over til Lelangen og Saga og hele løypenettet fra Kanada til Nykjua, Åsvanna og Fallet. Tidligere i uka har det også blitt kjørt fra Røine.

Nedre Eiker har i dag kjørt hele løypenettet med utgangspunkt i Ulevann, både til Øyvannet, rundt Vrangla til Langvann og ned til Marivann og Marivann rundt.

Det er kaldt, ca -12 grader. Vanlig blå swix vil fungere godt, evnt med et par lag grønt i bånn. CH 4 glider. Nok en gang takk til Ørjan for flott bilder!

2 kommentarer:

Per Olav sa...

800m er ikke kjørt fra sskiheisen til Solbergelva

Anonym sa...

det står heller ikke at det er kjørt der, kun til marivann står det

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk