fredag 10. desember 2010

Nye spor, skirenn i morgen

Da er det snart helg, og i morra er det skirenn i lysløypa Eggevollen-Eiksetra. Lierrennet går av stabelen med 400 barn og noen voksne på startstrek. Jeg vil nok anbefale å ikke starte turen fra Eggevollen i morgen formiddag.

Ellers så har Drammen i dag kjørt opp alle løyper fra Spiralen til Landfalltjern og Tverken. Dessuten Skimtrunden, Tverråsen og Kamstrupen.

Alle løyper i Lier er kjørt opp, og de fleste i Nedre Eiker, så mulighetene ligger åpne for en strålende skihelg.

Smøretips: I dag er det fremdeles ganske kaldt, så jeg anbefaler blå swix. I morgen er det meldt ca -4 grader, i så fall vil jeg anbefale Rode weiss, evnt blå extra.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk