mandag 6. desember 2010

Nye spor i puddersnøen

Da har det snødd ca 10 cm i løpet av gårsdagen, og nye spor er satt: Lier har kjørt i Eikseterområdet, opp til Svarthamna og til Skimten og runden på Storsteinsfjell. (Vær forsiktig ned Dritarbakkane!). Det vil bli kjørt fra Kanada i morra.

Drammen har kjørt på Spiralen, samt opp til Tverken og Kamstrupen. Nedre Eiker har kjørt på Årbogen.

På Konnerud er Sagdamrunden fra Dalen kjørt. I går ble Strømsåsen kjørt, samt Hallermoen. Her er det også fine forhold. Nå kjøres også løypa langs med skogsbilveien ved E-134 mot Mjøndalen.

Smøretips: Det er fremdeles kaldt, så CH4/6 glider og en kombinasjon av blå og grønn swix gjør susen. Legg 3-4 tynne lag smøring, ikke overdriv tykkelsen, da blir det raskt trått.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hvor er det best å parkere for skogsbilveien ved E-134 ?

Gunnar sa...

litt usikker på denne, har kun sykla her, aldri gått på ski. Men det er jo en direkte veitilgang ved brua over e-234 rett før grustaket Stryken og ligger et par km før Mjøndalen

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk