onsdag 1. desember 2010

Overraskende fint i Strømsåsen

Gikk en tur fra Konnerud skistadion i går, veldig fint i lysløypenettet på oversida (vest) av stadion, men veldig rotete og en del grus og tull på selve stadion. Regner med at dette går i orden før WC i februar ;-)

Men turen gikk inn i Strømsåsen og til Hellashytta. Her tar det ofte litt tid før forholdene er gode, pga smale, gamle løyper og mye slitasje pga ploging i de mange bakkene. Men det var veldig fint der i går, fine spor og en flott tur til tross for -19 grader.

Strømsåsen anbefales, særlig for de som vil trene i litt krevende terreng (mange bakker)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så ut til at det var noe feil på snøkanonene på stadion på mandag kveld, de stod og sprutet vann, viftene hadde kanskje frosset fast?

Så det ble mye kjøring frem og tilbake med løypemaskinen.

Reidar s blogg sa...

Ser at skogsløypa langs E134 er kjørt opp. Skulle ønske den var forbundet med resten av løypenettet på konnerud slik den var i gamledager. Det ville glede de som bor på gulskogen og strøsgodset.

Anonym sa...

Noen som vet om det finnes et godt løypekart over Drammensmarka?
Helst på nettet selvsagt..

Anonym sa...

http://npmehren.files.wordpress.com/2008/02/finnemarkakart.pdf

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk