mandag 20. desember 2010

Mandagsspor

Noe mer snø har falt, det har blitt satt spor på følgende steder: Lier har kjørt fra Eggevoll til Eiksetra og opp til Skimten, Storsteinsfjell, samt ned til Undersrud. Drammen har kjørt hele lysløypenettet, samt inn til Tverken og Skimtrunden. Nedre Eiker har kjørt på Årbogen.

I går kjørte Øvre Eiker fra Hokksund og inn til Øyvannet.

På Konnerud er alt av spor satt, både fra mifhytta og Dalen, samt fra Stadion, Hallermoen og Strømsåsen. Det er også satt spor rundt Nordbykollen i dag.

Smøretips: Det er temmelig kaldt nå, så det er nok lurt å bruke grønn swix, evnt blanda med litt blå swix. Legg tynne lag, max 3-4 lag.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk