tirsdag 31. mars 2009

rask oppdatering

I dag har Lier kjørt lysløypa Eggevollen-Eiksetra, i Drammen har store deler av hovedløypenettet blitt kjørt, inkl. rundene på Skimten, Tverråsen, Kamstrupen-Goliaten, samt ned til Hvalsdammen fra Tverken.

Onsdag formiddag: Det var minusgrader i natt, men høy dagtemp. sliter på løypene. Maskinene har derfor vært ute igjen, Lier kjører fra Saga til Nukjua og videre til Fallet og Breili. Drammen kjører alle rundene (Skimten, Tverråsen, Kamstrupen-Goliaten) samt på begge sider av Myrdammen opp til Tverken.

2 kommentarer:

ParK sa...

Ad hvilken kommune som har best kvalitet på løyprepp, så er det ikke fnugg av tvil,: LIER !!!
Drammen har i vinter kjørt svært ofte,(BRA!) men det er aldri likt med sporsetting... Nå som mildvær/nattekulde gjelder, kommer de også til kort med en veldig dårlig fres. Ingen ting er verre enn harde snø/isklumper av pukksteinstørrelse som dekker traseen. De andre freser jo opp så det blir rene silkeføret!
Dessuten er Drammens løypenett skjemmet av elendig trasevalg noen steder.Spesielt på de nyeste løypene på Tverråsen, Skimten og ved Lomtjern mot Marivann. Unødige og krappe svinger gjør det vanskelig for skiløpere, samt at løypemaskinens drivverk utsettes for meget store påkjenninger. (Jfr. flere havarier med oljesøl i løypa denne vinteren.)Her burde Liers eminente prepper, Anders Haverstad kunne bidra med sin kunnskap...

Gunnar Schei sa...

jeg må si meg enig i denne vurderingen, selv om jeg er imponert over hvor mye det har vært kjørt i Drammen i vinter, sammenliknet med tidligere sesonger. Men nå som sesongen er på hell kommer jeg til å ta turen til Lier oftere, fordi løypene er klart bedre der :-)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk