søndag 8. mars 2009

søndagsturen er redda..

På Eiksetra er det -1 grad og snøvær. Det har kommet 10-15 cm nysnø i løpet av gårsdagen og natta, og det er meldt like mye i dag. I dag preppes alle hovedløyper i Drammen med scooter pga maskinproblemer. Nedre Eiker preparerer nå Ulevann-Vrangen-Marivann rundt-Vrangla-Langvann. Lier kjørte på morgenen i Eikseterområdet, og vil kjøre over til Saga-Nykjua og Kanada på formiddagen.

Smøretipsene fra i går gjelder fremdeles. Det snør mye nå, så sporene snør raskt igjen. Det er nok lurt å velge seg en tur der det er mye folk, feks fra Landfalltjern, eller der hvor spormaskinene har vært sist, feks fra Kanada. Hvis du kun er ute etter litt trening, så er Konnerud skistadion et fullgodt alternativ. Disse korte løypene kjøres erfaringsmessig flere ganger når det snør.
Blogglisten

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk