tirsdag 10. januar 2023

Værskifte og nye spor

Da er det kaldere igjen og minusgrader over 450-500 moh. Snøen vil være omdannet de fleste steder pga regnet, men det vil være litt blandingsføre. Til feste vil det være klister som gjelder, men jeg tror jeg vil anbefale silverklister, som tåler blandingsføre. Sxiw universal silverklister er det godt tips, eller Rode Silver. I lavere områder hvor det er veldig vått og grov snø, så er nok vanlig swix universalklistr best. 

Nye spor er kjørt de vanlige stedene, Lier har kjørt Eikseterområdet, inkl Tverråsen og Storsteinsfjell. Drammen har kjørt til Tverken og Kamstrupen og tilbake via Goliaten-løypa. Sistnevnte for første gang i vinter, så langt jeg vet. Det er også kjørt i Ulevannsområdet.

2 kommentarer:

Runar sa...

Testa Goliattraseen i dag, de har kjørt kun med belter og hatt sporsetteren heva slik at det hverken er planert løype eller spor men bare to humpete beltespor å gå i... De gjør mye rart og her kan man saktens spørre hva de har tenkt på.
Veldig mye bedre forhold ovafor Tverråsjuvet, under der mer isete løyper men helt greie om du har smørt riktig. (Jeg gikk for R-Skin i dag og det satt maks hele veien)

Anonym sa...

Nå burde vel drammen kjøre løyper, etter en dag uten kjøring pga regnværet til igår. Lier er godt igang, også på konnerud, men som så ofte i drammensmarka...Har de maskinhavari?

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk