torsdag 12. januar 2023

Ny versjon av Skisporet.no i beta

Det har nylig blit laget en beta av skisporet.no https://beta.skisporet.no/map. Mer detaljer, mye bedre synes jeg. Hva tenker dere?8 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er stort sett litt konservativ og liker at ting som fungerer forblir som de er...
Ser ikke helt hva som er endret og endret til det bedre enn på den gamle, en ting er at tidsramma for kjøring - de fargekodede feltene nede til høyre ligger litt for langt innpå kartet synes jeg. Ser det på pc, mnage bruker vel telefonen til dette og hvordan det ser ut aner ikke jeg..

Anonym sa...

Jeg følger 100% det som forrige poster skriver! Kunne gjerne ha skrevet nøyaktig det samme selv.
Hvor er forbedringen?

Runar sa...

Vanskelig føre i dag. Valgte smøreski pga litt nysnø og rett under null grader, men det var en tabbe. Prøvde hele spekteret fra vr45+50+ 55n og sluttlig vr70 da fikk jeg feste men også iskladder oppe på Tverråsen og Storstein for der var det selvsagt tørrere snø. Fra Landfall er det mye mer is i sporene.. Det er nok siste gang jeg gidder å eksperimentere med skivalg rundt null grader, men så er det da også disse forholdene feller er laget for.

Anonym sa...

Felleski var stort sett svært bra i dag i Drammen Sør. 3 mil uten problemer...

Anonym sa...

Glimrende forhold idag. NB! Burde vel nå kunne kjøre scooter på Garsjø.

Anonym sa...

Enig. Synes den nye er dårligere.

Unknown sa...

Jeg synes den nye ser knallbra ut! Har ikke fått prøvd den ut skikkelig enda. Får ikke søkt opp steder i den gamle, og det får jeg i den nye så det er jo en veldig stor forbedring. Bruker iphone 12 med safari-nettleser. Grafikken ser bedre ut, og det er lettere å se når løypene sist er kjørt. Jeg er litt fargeblind og synes blått og lilla og sånt går litt i hverandre.

Anonym sa...

Prøvde omsider den nye versjonen. Trives best med den gamle...

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk