mandag 9. januar 2023

Skiføre eller badetemperatur?

Hei alle! Det er ikke så enkelt å skrive om skiføret nå. I forrige uke kome det store mengder snø onsdag til fredag, og skiføret var så som så, det ble veldig løst og løypene snødde igjen så fort de ble kjørt. Så kom regnet, og det har nesten ikke vært kjørt i helgen. Der det ikke er kjørt på noen dager er det ikke noe særlig bra. Det blir trått og blått. Om det kjøres blir det klart bedre, så på Eiksetra og på Ulevann, hvor det er kjørt i dag, er det mulig å gå på ski og få en ok opplevelse.

Jeg ser fram til at det blir kuldegrader - når man setter nye spor da vil det bli kjempeforhold - vent og se!

3 kommentarer:

Runar sa...

Nå kjøres faktisk Goliattraseen! Den skal testes etterhvert, bare la den få sette seg litt så blir det bra, herlig etterlengta løype:)

Anonym sa...

Sprøsmålet er hva en skal smøre med i dag uten kunnskap om snøtypen etter regnværet...heller mot feller.

Gunnar Schei sa...

det er universalklister eller silverklister som gjelder med så våt snø

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk