tirsdag 1. mars 2011

Sauesetra er kjørt igjen!

Sauesetra er kjørt - en løype som sjelden kjøres, ikke minst fordi den er veldig krevende. Jeg vil anbefale alle å ta turen opp der på vei mot Skimten - en perle i marka ved klarvær (lurt å gå litt utafor sporte også, om mulig). Ellers så har Drammen kjørt det aller meste sør for Tverken.

Det er nå -3 grader, og Rode weiss vil fungere bra, evnt VR45.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann.
Hva er egentlig forskjellen på Rode weiss og multigrade? De må ha et laangt overlap i bruksområde? Hva er din erfaring? Jeg stoler blindt på Kongen av Drammensmarka;)

Olav sa...

Sauesetra er fin den, men med de store maskinene Drammen benytter nå, dropper de løypa gjennom skaret og den bratteste bakken. Det blir da enklere å gå opp enn å kjøre ned. Forøvrig all ære til Drammen for den standarden de har holdt på løypene i vinter og til denne bloggen som holder oss kontinuerlig oppdatert.

Anonym sa...

Hei
Minus 8 her nå ved Vesleper under Tverråsen 435 moh.og løypene er meget bra!!!
M.v.h Egil Chr Thorstensen

Anonym sa...

Meget bra blogg du har her! Smøretipsene dine har vært suverene i hele vinter.

Morseomt å se at det er en til her som lurer på akkurat det samme som jeg akkurat nå.. Er det din erfaring at rode weiss dekker hele området til multigrade 0-2? Hvilke forhold er det evt som avgjør hvilken du vil foretrekke å gå på av de to nevnte voksene?

Park sa...

Minus 2 på morra'n innpå heia. Pluss 1 utpå dagen. Knallsol fra blå himmel hver eneste dag.Gnistrende godt skiføre i nykjørte løyper med super sporsetting hver dag!
Fra Tverråsutsikten er det bare grå graut å se under oss. Boka der er på plass igjen. Bare å skrive dere inn, folkens! Kom dere opp i høyden hvor det er påskestemning...

Gunnar Schei sa...

Rode multigrade er mer anvendelig, og litt mykere. Weiss brukes typisk dersom det er en del luftfuktighet. Men som du sier - overlappet er ganske stort!

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk