mandag 28. mars 2011

Påskeføre i en måned?

Det er ikke satt nye spor i dag, men forholdene inne på skauen er helt ok. Siden det igjen er kaldt om natta, har smeltingen bremsa kraftig ned, og sporene holder seg ganske bra.

På morgen og kveld er det behov for å gå på rein isklister, mens på dagen bør man ha isklister i bånn og universalklister oppå.

Dette er jo et typisk påskeføre, selv om det er lenge til påske ennå. Jeg tipper føret vil holde seg bra fram til påske, men så vil det være slutt, dersom det ikke kommer mer snø. Husk at det ikke er mer enn 3 år siden vi fikk en snørekord i april, med over 1,5 meter inne på Nykjua. Det kan skje igjen :-)

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk