torsdag 10. mars 2011

Men vinter'n var ikke over

De som har fulgt bloggen i en stund vet at vinteren ikke er over før i mai, så alle som roper på våren i mars taler for døve ører hos meg ;-)

Det har kommet litt mer snø i løpet av gårsdagen, og det er kjørt løyper på mange plasser. Drammen har i dag kjørt hele lysløypenettet og kjører rundene innafor Tverken utover dagen. Lier kjørte i går det aller meste av løyper i Eikseterområdet, samt opp til Skimten.

Dessuten så ruller Modums løypemaskiner, både fra Sponevollen til Kluftetangene, og oppe på Breili.

Smøretips: Det er nå kaldere igjen, ca -2 grader og ny finkornet snø i sporene. Dette gir veldig gode forhold for Rode multigrade, Weiss kan også vurderes. Et godt alternativ er VR45, gjerne med et lag VR50 i bånn. Nysnø er litt treg, så prioriter glider nå, CH/LF 8 fungerer bra.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk