lørdag 19. mars 2011

Nesten alle spor er åpne igjen

I går snødde det ca 10 cm, så alt av spor må kjøres på nytt.

Drammen kjørte alt i går. Nedre Eiker kjørte alt i går, og Lier kjørte alt bortsett fra inn til Breili. Så her kan man velge og vraka. Jeg vet ikke noe om status i Øvre eiker eller Modum.

Det er nå litt vekslende forhold. Det ble ikke så varmt i går at snøen ble kram, men det kan se ut til at dette vil skje i dag. I skyggepartiene er det fremdeles minusgrader, og i sola er det varmere. I dag ville jeg gått på VR50 eller Rode Multigrade. Grunnvoks i bånn, og mykere smøring på lomma (VR60).

Det er meldt mye varmere til uka, så klisteret må snart fram igjen.

Det er noen som kjører med hund og slede i sporene fra Eiksetra om dagen, rett etter at sporene er satt, og dette reduserer kvaliteten på sporene, melder Anders Haverstad fra Lier kommune.

Når det gjelder kommentarer i denne bloggen, henstiller jeg alle lesere til å benytte en voksen tone, og avstå fra personkarakteristikker. :-)

1 kommentar:

SVKE sa...

Hei Gunnar,

Føler meg truffet av voksen-tone henstillingen din, og er helt enig. Skrev nok kommentaren min i dag litt for fort etter avsluttet tur.
Men budskapet om at man bør respektere sporene står jeg for. Så alle med hund, hundespann/slede, stort skøytebehov og annet som ødelegger nysatte spor bør tenke på om det går an å tilpasse aktiviteten sin etter forholdene.

SVKE

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk