fredag 19. mars 2010

Nye spor etter regnværet

Da har vi hatt regnvær for første gang på svært lenge. Det tærer litt på snøen, men det ligger mye i marka, så vi har skiføre lenge ennå, i hvert fall til over påske. Det er klisterføre nå, men ikke altfor grovkorna eller skitten snø, slik at det er stor fart og mye moro i sporet om dagen. Men vær forsiktige i bratte utforkjøringer :-)

Nye spor: Fredag kjørte Drammen opp hele hovedløypenettet, både på Spiralen, Tverken, rundene på Skimten og Tverråsen, samt Kamstrupen. Lier har kjørt Eggevollen-Eiksetra, Løken-Snaret, over til Lelangen og Saga, samt ned til Kanada via Nykjua.

Nedre Eiker har kjørt på Årbogen, Modum fra Engersetra til Dypingen. I går kjørte de dessuten på Breiliflaka og fra Sponevollen til Kluftetangene og Liers løyper.

Smøreforholdene er fremdeles stabile og temmelig enkle. Isklister i bånn, samt et universalklister på toppen (Rode multigrade anbefales, evnt swix vm) fungerer godt. Husk å legge på tynt, og pass på at du ikke legger på for mye bak i smøresonen. Da står du i fare for å få klister inn i glisonen, og da taper du mye fart.

Til slutt ønsker jeg alle lesere lykke til på Birken på lørdag!

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk