torsdag 25. mars 2010

retur til klister

Smøretips: Det har snødd litt i ny og ne, men samtidig er det så varmt at nyesnøen omdannes raskt. I går kveld gikk jeg på sølvklister, noe som fungerte bra. I enkelte partier ville det none fungert bedre med universalklister. Det er meldt regn i helga, og i så fall er nok universalklister å foretrekke.

Vær oppmerksomme på at det kan komme nedbør som snø i de høyeste partiene. I så fall bør tørrvoksen være med, VR60 oppå klister kan fungere.

Nye spor: Lier har kjørt i Eikseterområdet og opp til Skimten og Storsteinsfjell. Modum har kjørt fra Sponevollen og til Kluftetangene, samt oppe på Breiliflaka. Drammen har kjørt lysløypenettet på Spiralen, samt opp til Tverken og Skimtrunden. Det er også satt spor ned til Sauesetra fra Skimtrunden.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk