mandag 22. mars 2010

En kort retur for tørrvoksen

I dag er det ca -1 grad på Eiksetra (stigende utover dagen), og det har kommet 1 cm nysnø (i går). Denne snøen vil blandes med eldre snø når løypemaskinene kjører nye spor. Dette betyr at det vil være mulig å benytte tørrvoks en kort stund, før varmen og sola omdanner snøen igjen.

I dag ville jeg brukt smelta inn grunnvoks og gått på VR60, sekundært så er også Rode silver klister et godt alternativ, fordi det fungerer bra på blandingsføre. Også swix sin KR50 fiolett/silver vil fungere.

Lier har i dag kjørt Eggevollen-Eiksetra, samt opp til Skimten og runden på Storsteinsfjell. Drammen kjørte i går Spiralen og rundene på Skimten, Tverråsen og Kamstrupen.

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk