tirsdag 11. januar 2022

Snø i høyden!

Da er nedbørsfeltet over oss, og det regner i byen og i dalen men det er faktis ksnøvær i høyden, i hvert fall over 500moh. Vi får se hvordan dette utvikler seg i dag.

Det er kjørt nye spor på Martinsløkka i dag. Jeg antar at man venter med nye spor til været har roa seg.

3 kommentarer:

Runar sa...

Gått fra Gamledammen via Kamstrup til Solbergvann-Ulevann-rundt Vrangla-Langvann(her var det ei nydelig og tørr løype over isen så man unngår det mest steinete partiet)-Svarthavna-Grunntjern-Løkendemningen-Tverråsrunden. Ikke mye steiner å snakke om i traseene, har kanskje fått etpar nye riper men det skyldes uoppmerksomhet. Som det opplyses på Lierski.com er Tverråsen så som så men det er fullt mulig å gå der om man ikke er helt avhengig av å løpe på ski hele tida, det er noe lyng i partier men lite steiner om noen. Det var uventa tørr snø stort sett hele veien på tross av mildværet men i morgen blir det nok bløtere. Beste løypene var som vanlig på Liersida da de var nykjørt i dag. Skøyting vil jeg ikke anbefale noe sted pr nå pga grus og annet man fort skjærer nedi. Valgte feller i dag men det hadde gått fint med tørrvoks.

Anonym sa...

Pga leteaksjonen igår kveld etter en person som ikke hadde tatt seg bryet med å lære seg å orientere, er kamstrup og bolstadvei kjørt med en tyngre atv samt scooter, det er også en del spor etter tråkking, alt dette blir artig å gå på ski i når det fryser på. tverkenveien har også hatt besøk av disse maskiner. Og det blir ikke kjørt før det kommer mer snø.Oppplever også at skispor som er manuelt oppgått benyttes av både gående og syklister. Disse leser neppe her men det ville vært fint om de kunne vise litt hensyn.Skisporet er for skiløpere, skitraseen forøvrig kan alle benytte.

Anonym sa...

Joggetur inn til/over Langemyr og Kamstrup, synes snøen har overlevd varmen ganske bra og langt bedre enn frykta, det er faktisk fin pulversnø under et tynt lag skare innover hele veien. Traseene er temmelig harde da.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk