torsdag 20. januar 2022

Fine forhold i Kanada!

Det meldes om fine forhold i løypenettet nord i Lier med utgangspunkt i Kanada. Det er kjørt fra Kanada til Ulafoss og ut til Fallet, samt opp til Nykjua, ned mot Saga og inn til Åsvanna. Her kan man gå 4 mil ++ t/r om man har lyst.

Jeg skal sjekke forholdene her selv i morgen

Klisterføre, universalklister anbefales, kanskje hels et tynt lag isklister i bånn som smeltes inn, for å øke slitestyrken. 

Apropos: Tusen takk for kommentarer folkens, og en stor takk til Runar som har gått mange turer og lagt inn gode løyperapporter de siste dagene!

5 kommentarer:

Runar sa...

Turen min igår viste at i nedre del av marka er det nå bare aktuelt på veien Vrangen-Solbergvann(bør kjøres påny) og det lille veistykket på sydsiden av Ulevann. Skal man gå rundt Vrangla bør den også kjøres pga mye bøss. Mye styr å gå inn dit for en skitur, og Kanada bare er skidestinasjon for de som har bil. Så nå blir det ikke mer ski på meg før det kommer nok nysnø til kjøring av løyper her i marka.

Gunnar Schei sa...

det går buss til Kanada fra lierbyen. Lit krøkkete kanskje, men fullt mulig å ta bussen og gå tilbake til Drammen. Litt hardt opp Fløiten og forbi Leleangen, men derfra kan man greit komme seg opp til Løken og over til løypene i Eiker. Ikke genialt, jeg ser det, men absolutt mulig

Runar sa...

Jeg har vurdert turen pr buss(tar den når det er gode vintre) men siden det stod at det var lite snø 10de januar da Lier kjørte Eikseter-Saga, særlig ved Lelangen og det siden har vært to runder med sterk vind og mildvær(antagelig masse bøss fra Saga-Grunntjern) så var jeg usikker på om det lar seg gjøre. Veldig kjipt om det er smelta såpass at en må gå og bære store deler av det strekket og det også er knallhardt isete. Kjenner ingen som har gått den ruta i det siste.

Unknown sa...

jeg kunne ikke tro at jeg noen gang ville bli gjenforent med min eks-kjæreste, jeg var så traumatisert av å være helt alene uten kropp å være ved meg og være sammen med meg, men jeg var så heldig en dag å møte dette mektig trollformler Dr. Kellymanson, etter å ha fortalt ham om situasjonen min gjorde han alt menneskelig mulig for å se at kjæresten min kom tilbake til meg, faktisk etter å ha trollbundet trolldommen kom min eks-kjæreste tilbake til meg mindre enn 48 timer, min eks-elsker kom tilbake til meg tilbake og ber meg om at han aldri vil forlate meg igjen, 3 måneder senere ble vi forlovet og giftet oss, hvis du har samme situasjon er det bare å kontakte Dr Kellymanson på e-posten hans: { Kellymanson520@gmail.com } tusen takk far for at du gjenopprettet eksen min -kjæreste tilbake til meg,
*Hvis du vil gjenforenes med kjæresten din.
*Hvis du ønsker å bli gravid.
*Hvis du vil kurere noen form for sykdom.
Kontakt ham for løsning: Whatsapp { +2348162103711 }
E-post: { Kellymanson520@gmail.com }

Daniela sa...

takk dr Ellen for tjenesten du gjorde meg. Jeg er veldig spent fordi leietakeren min endelig har betalt tilbake 2 års husleie. Betalte pengene og nå er de ute av huset mitt. Jeg hadde ikke vært i stand til å samle inn disse pengene fra ham uten deg. Jeg tok ham til retten, men de ga ham lang tid på å betale ned gjelden, men takk for at du fikk ham til å betale tilbake på kort tid. Jeg lover at jeg vil fortsette å vitne på nettet og overalt om ditt kraftige arbeid. Hvis du har noen av følgende problemer, kontakt Dr. Ellen via WhatsApp: +2348106541486
E-post: ellenspellcaster@gmail.com
1) utroskap
2) vedvarende skyldnere
3) vedvarende leietakere
4) sen nedbetaling av lånet
5) narkotikaavhengighet
6) dårlig seksuell ytelse
7) gjentatt abort
8) infertilitet
9) Forfremmelse på jobb
10) magisk ring
11) Skilsmisse
12) Få tilbake eksen din
13) Bryt besettelse
14) Gå tilbake til Sender Spell
15) Beskyttelsesformler
16) Lucky Charm
17) Staver for lottogevinster
18) homofile kjærlighetsformler
19) Lesbiske kjærlighetsformler Uansett hvilke problemer du har, vil Dr. Ellen hjelpe deg.
WhatsApp: +2348106541486
E-post: ellenspellcaster@gmail.com

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk