fredag 21. januar 2022

Kanada leverer!

Har gått en lengre tur i dag med utgangspunkt i Kanada. Her leveres det løyper av høy kvalitet! Nederst er det ca 20 cm snø og ok forhold. Ved Ulafoss (etter 5 km) er det 30 cm og nærmest silkeføre! På Nykjua er det nesten 40 cm snø. I dette området kan du gå en skitur på ca 45km t/r på gode forhold hele veien.

De første 4-5 km er det litt varierende, og særlig nederst i utforkjøringer er det litt grus i skøytetraseene. I klassisksporene er det stort sett ikke grus i det hele tatt.

Jeg snakka med masse folk og alle var nærmest fra seg over hvor gode forholdene er. 

Det må også sies noe om løypekjørerne: Haverstad og co i Lier har gjort en kjempejobb og kjørt spor ganske ofte, når det er lurt å gjøre det. Som en eldra kar påpekte: Haverstad vet hva han driver med!

Det var klisterføre nederst, men fra Ulafoss og bortover eller oppover, så var det faktisk mulig å gå på tørrvoks. Ikke verst!

4 kommentarer:

Runar sa...

Jeg tok sjansen på en markatur i dag også. Det må ha kommet et snødryss de siste to døgn om natta for det lå fin tørrsnø i sporene jeg har gått opp på Kamstrup. Det gjorde turen trivelig i det partiet jeg forventa var ille, men det er mye lyng her da.
Det er kjørt skuter med sporsetting over fra syd i Vrangen, disse så gode ut men jeg prøvde dem ikke.

Fra Vrangen var det superbra løyper til Solbergvann, helt kurant med stedvis sporsetting over til Ulevann. På isen her er det kjørt bra/mange skuterløyper rundt hele vannet og over. Fra Ulevann er det ikke kjørt i traseen men på veien til Vrangla, her er det litt smågrus her og der og ikke spor. Super løype rundt Vrangla og ned til Bordvika, best på nordsia, strekket på østsida er litt ymse uten spor og noe bøss/grus her og der. Gikk med feller som var bra i dag når det veksler så veldig på snøtypen fra tørr til is og blanding. 41km klarte jeg å tyne ut av det.

Runar sa...

La inn en kommentar her fra tur i Nykjuaområdet på Søndag, nå er den faktisk borte..

Unknown sa...

jeg kunne ikke tro at jeg noen gang ville bli gjenforent med min eks-kjæreste, jeg var så traumatisert av å være helt alene uten kropp å være ved meg og være sammen med meg, men jeg var så heldig en dag å møte dette mektig trollformler Dr. Kellymanson, etter å ha fortalt ham om situasjonen min gjorde han alt menneskelig mulig for å se at kjæresten min kom tilbake til meg, faktisk etter å ha trollbundet trolldommen kom min eks-kjæreste tilbake til meg mindre enn 48 timer, min eks-elsker kom tilbake til meg tilbake og ber meg om at han aldri vil forlate meg igjen, 3 måneder senere ble vi forlovet og giftet oss, hvis du har samme situasjon er det bare å kontakte Dr Kellymanson på e-posten hans: { Kellymanson520@gmail.com } tusen takk far for at du gjenopprettet eksen min -kjæreste tilbake til meg,
*Hvis du vil gjenforenes med kjæresten din.
*Hvis du ønsker å bli gravid.
*Hvis du vil kurere noen form for sykdom.
Kontakt ham for løsning: Whatsapp { +2348162103711 }
E-post: { Kellymanson520@gmail.com }

Daniela sa...

takk dr Ellen for tjenesten du gjorde meg. Jeg er veldig spent fordi leietakeren min endelig har betalt tilbake 2 års husleie. Betalte pengene og nå er de ute av huset mitt. Jeg hadde ikke vært i stand til å samle inn disse pengene fra ham uten deg. Jeg tok ham til retten, men de ga ham lang tid på å betale ned gjelden, men takk for at du fikk ham til å betale tilbake på kort tid. Jeg lover at jeg vil fortsette å vitne på nettet og overalt om ditt kraftige arbeid. Hvis du har noen av følgende problemer, kontakt Dr. Ellen via WhatsApp: +2348106541486
E-post: ellenspellcaster@gmail.com
1) utroskap
2) vedvarende skyldnere
3) vedvarende leietakere
4) sen nedbetaling av lånet
5) narkotikaavhengighet
6) dårlig seksuell ytelse
7) gjentatt abort
8) infertilitet
9) Forfremmelse på jobb
10) magisk ring
11) Skilsmisse
12) Få tilbake eksen din
13) Bryt besettelse
14) Gå tilbake til Sender Spell
15) Beskyttelsesformler
16) Lucky Charm
17) Staver for lottogevinster
18) homofile kjærlighetsformler
19) Lesbiske kjærlighetsformler Uansett hvilke problemer du har, vil Dr. Ellen hjelpe deg.
WhatsApp: +2348106541486
E-post: ellenspellcaster@gmail.com

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk