søndag 28. januar 2018

Mange nye spor søndag morgen

God morgen all sammen! Det har snødd 6-7 cm siden i går og det er mildere igjen, så vidt under 0 grader i høyden og såvidt over 0 i byen.

I dag har mange spor blitt kjørt på morgenen:
- Drammen: Spiralen-Landfalltjern-Tverken. Jeg antar Skimtrunden vil bli kjørt snart
- Lier: Eikseterområdet inkl Tverråsen
- Nedre Eiker: Ulevannsområdet, samt ned til Sandungene, rundt disse, inn til Glitre og så opp til Vrangla igjen. Veldig fin runde som anbefales!
- Konnerud: Vestskauen, samt Skistadion, Sagdamrunden og Katthusdalen

Smøreforholdene: Det er ikke 100% enkelt på dette føret, men i Eikseterområdet er det nå ca -1 grad, noe som gir et godt føre for rode multigrade (violet) samt VR45 med lit VR50 i tråkket. Rubbski eller felleski er nok et veldig bra alternativ på dette føret - jeg vet at mange har gått til innkjøp av årets felleski.

God tur!

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk