torsdag 4. januar 2018

Flotte forhold de fleste steder!

Det har kommet betydelige mengder snø de siste par dagene, og nå ligger det rundt 60cm i terrenget, noe som gir gode forhold de fleste steder, og muligheten til å kjøre mange spor. Som dere ser av kartet så har det blitt kjørt mange spor i dag og i går:
- Drammen: Spiralen, alle adkomster til Tverken, Kamstupen tilbake via Marimyr og Goliaten, Skimtrunden
- Lier: Eikseterområdet inkl Tverråsen og Storsteinsfjell
- Nedre Eiker: Ulevannsområdet samt Kamstrupen ned til Marimyr. Marivann rundt. Årbogen.
- Konnerud:Vestskauen. Skistadion. Sagdamrunden, Katthusdalen, Andorsrud, Mifhytta, Bremsarunden.

Smøretips: Det er rundt 0 grader nå, litt kaldere i høyden. mange vil nok bruke de nye felleskiene sine nå med stor suksess. Se Runars kommentar på forrige innlegg.

Men jeg kommer til å legge på Rode Multigrade (violet). VR 45 med VR50 i tråkket vil også fungere greit.

Men i lavlandet (200 moh og lavere) kan det være plussgrader og da må nok VR55 fram.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Følger med på skisporet.no som ikke alltid er oppdatert. Det er kjørt spor ned til Galterud selv om det står 6 dager siden.

Haflan sa...

Det er flott ute nå. Har gått en del turer med felleskiene, men har erfart at det iset mye når det snødde rundt null grader. Har andre tilsvarende erfaring eller er det bare mine feller?

Anonym sa...

Takk for fin og nyttig blogg :-)
Noen som vet hvordan det er å gå over Løken / Vrangen nå og i helgen?

Runar sa...

Haflan: Har du prøvd felleimpregneringen til swix? swix skin care, skal redusere ising. Jeg har noen ganger fått samme problem, ta med en liten litt stiv børste på tur er mitt tips, som er stri nok i busta til å "rive opp" i fellehåra, da får en vekk isen. I verste fall bruk først smøreskrape om det sitter hardt islag.

Anonym: Det var veldig med overvann på de vannene for få dager siden, mulig all nysnøen har lagt ett lokk over. Isen i seg selv er mer enn trygg nok m det var hva du lurte på.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk