fredag 5. januar 2018

Eventyrlig i skogen!

Det er helt eventyrlig i skogen nå, med masse snø (opp mot 1 m), tunge trær og greiner, samt løyper de aller fleste steder. Dette begynner å likne på en god gammeldags vinter! Jeg var ute i går og gikk Ulevann-Langvann-Svarthamna-Vrangen-Kamstupen-Ulevann. Veldig fin tur, men også svært trått. Overvann under nysnøen på Vrangen, og lite spor over der. Lurt å ha med skrape om man går over vannene.

I dag har en rekke løyper blitt kjørt:
- Drammen: Fra Th.Haug statuen ved sykehuset til Tverken og Skimtrunden
- Lier: Eggevollen-Eiksetra-Tverråsen-Storsteinsfjell. Jeg ser de har forsøkt seg ned mot Pantegutten.
- N.Eiker: Ulevann-Vrangla-Sandungene
- Modum: Engersetra-Nygårdshøgda-Sandungene.
- Konnerud: Skistadion, Sagdamrunden, Mifhytta, sa,t fra Skistadion og inn til Hellashytta

Det er nå ca -2 grader og finkornet nysnø. Dette gir gode muligheter for enkelt fest med VR45.

2 kommentarer:

Runar sa...

Fineste dagen hittil denne sesongen i dag. Vært Kamstrup-Goliaten-Tverken, Storstein og skimtrundene.Bedre glid enn i går men fortsatt noe trått, løypene er vesentlig fastere enn igår. -4 på Tverken, -5 på Marimyr, nykjørt hele veien men ikke fra Eikersida da vi var der i ett tida omtrent. vr40, dvs blå var bra i dag. Storstein er kjørt med to klassiskspor, altså ikke egna for skøyting nå. På Kamstrup var det en som hadde syklet fatbike, vær greie dere syklister og vent til det er helt fast i traseene, det er altfor bløtt nå, så han hadde vinglet mye over skisporene.

Gunnar Schei sa...

ja fatbike er nok litt tidlig. Om et par dager kanskjeP

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk