lørdag 6. januar 2018

Kom dere ut!

I dag er det veldig fine forhold, en skikkelig klassisk vinterdag - masse snø, sol, blåswixføre og oppkjørte spor i hele marka!

De aller, aller fleste spor ble kjørt torsdag og i går, og i dag har Drammen kjørt Spiralen, opp til Tverken, Kamstrupen og tilbake fra Marimyr og Goliaten. Skimtrunden er også kjørt.

Det er -6 grader nå, litt kaldere enkelte steder, men helt uproblematisk med blå swix.

Ta dere til utsiktspunktene i dag!! God tur!

5 kommentarer:

Runar sa...

Tydelig at folk har fått med seg det gode føret i marka, vet ikke om jeg har sett så mange ute på en Lørdag før faktisk, ikke at jeg har gjort noen fintelling noengang da. Lørdager pleier det være relativt stille i forhold til Søndager med samme gode forhold.
Gått Ulevannsrunden og Tverråsrunden via Langvann og Solvang, trått føre for meg og det så ut som om de fleste gled sånn middels.

Kjersti sa...

Hei! Jeg bare lurer på om du vet hvor langt det er fra Landfalltjern (parkeringsplassen) til Tverken, og fra Tverken til Skimten? Har prøvd å finne ut av det på nettet, men finner ingen informasjon om det.

Torleif sa...

Til info så har lier-ski kommet ut med en ny versjon av android-appen sin. Nå med preparerings-info også fra nedre eiker og andre områder.
Du finner den i play store. Denne erstatter den gamle appen, men vil ikke automatisk oppdateres. Anbefaler derfor å avinstallere den gamle :)

Gunnar Schei sa...

Kjersti: Det er 3,2 km til Tverken (langs den vanligste løypa) og 2,5 fra Tverken til Skimten.

Kjersti sa...

Tusen hjertelig takk for svar! :)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk